facebook pixel code

Önismereti konzultáció

A derűs, motivált és teljes élet kapuja.

Néha nem tudjuk, mire van szükségünk a boldogsághoz és az akadályok leküzdéséhez: erre nyújthat megoldást az önismereti konzultáció.

Egy személyre szabott önismereti folyamat mobilizálhatja saját erőforrásaidat: ebben fogok neked én segíteni. A kiteljesedés utáni vágyad megértése nagyszerű első lépés az önfejlesztéshez, a személyes fejlődés pedig kifizetődő módja annak, hogy a számodra ideális életet kezdhesd el élni.

Úgy érezheted, hogy szinte lélegzés közben szippantod magadba a problémákat – ahogy valami megoldódik, az életed egy másik területe szétesik:
ekkor válik a probléma aggodalommá, sérelem vagy bánat forrásává.

A magánéleti nehézségek, nagyságuktól függően, zavaró kavicsok lehetnek a haladás kerekében, és előfordulhat, hogy nem tudod kihasználni teljes potenciálodat. Tanuld meg a problémáidat a megfelelő perspektívákba helyezni!

A beszélgetés megoldást jelenthet a számodra..

Mert ez a módszer segít a folyamatot külső szemszögből is megérteni. Közös munkánk az együtt gondolkodás hasznosságán, a különböző nézőpontok tanulásán, a kreatív önkifejezés és a metaforikus gondolkodás elsajátításán keresztül fut át.

Ugyanez igaz a saját életemre is!

Az a tapasztalatom, hogy ha elakadok, nem tudok továbblépni, akkor ki kell nyitnom a szívemet: a helyzet több oldalról való megértése pedig segít abban, hogy a megakadást elgördíthessem az utamból.

Több különböző módszerrel segítem az előrehaladásodat:

Hogyan kell elképzelned egy önismereti konzultációt?

Milyen eredményekre számíthatsz a konzultációt követően?

Napfényes, virágokkal szegélyezett útra:
Legyen szó önbecsülés építéséről, stressz csökkentéséről, önmagad jobb verziójának megtalálásáról vagy boldogabb életről, végre megtalálod azt a bizonyos ösvényt.

A borongós, sötét felhők elhessegetésére:
Az önfejlesztés, a negatív gondolatok leküzdésének és a jobb szokások kialakításának egyik leghatékonyabb módja, a konfliktusok megoldója és a napfény előcsalogatója.

Szorgos méheket megszégyenítő motiváltságra:
A legjobb, hogy amint elkezded fejleszteni önmagad, a siker arra ösztönöz, hogy folytasd, amíg el nem éred a végső céljaidat.

Madarakhoz hasonló szabadságra:
Végre ledobhatod magadról a nehéz súlyokat, amiket eddig a válladon cipeltél: mert a jóllét első fázisa az, hogy kiadod magadból azt, ami a lelkedet nyomja.

A farkas falkákhoz hasonlóan szoros kapcsolatokra:
Megtanulhatod a életedben fontos emberekkel való viszonyod elmélyítését: jobb kommunikációs és hallgatási készségek fejlesztése által. Stratégiákat kapsz a konfliktusok megoldására: például, hogy hogyan változtasd a gondolkodásmódodat „én”-ről „mi”-re.

Az egyéni konzultációt neked ajánlom, amennyiben:

A beszélgetés alkalmas problémák megoldására, hosszabb lélegzetvételű önfelismerésre, személyiség gazdagítására és önbizalom növelésére.

Amiért a Discover Your World egyéni konzultációja a legjobb választás:

Figyelem!

A módszer semmilyen orvosi folyamatot, és annak szükségességét nem helyettesíti. Nem egészségügyi tevékenység, nem terápia, nem gyógyít és nem kezel.

Ügyfeleink mondták

Vedd fel a kapcsolatot Judittal