facebook pixel code

Discover Your World

Táborok

Shape

Önismereti elvonulásunk sok embert elindított már az önmagához vezető úton. Résztvevői visszajelzések szerint hihetetlen erős összhangot teremtő egység veszi körbe őket, amikor velünk töltik idejüket. Mi már csak téged várunk, hogy velünk tarts!

Shape
Shape

Egy új helyszínen fedezzük fel együtt önmagunkat, az Indiai-óceán gyöngyszemén Srí Lankán.

A legenda szerint ezen a helyszínen lépett a Földre Ádám, amikor kiűzetett a Paradicsomból.

Shape
Shape

Önismereti elvonulás Balin, az Istenek szigetén
Várható időpont:

Ha egy igazi belső elvonulásra vágysz és azt kész vagy megélni egy káprázatos környezetben, akkor megérkeztél. A Balin tartott elvonulásunk maga lesz a varázslat.

Már az előkészítő programot is a legkülönlegesebb eszköztárunkból választottuk Neked ajándékba!

Shape
Shape
Shape
Shape

Egy új helyszínen fedezzük fel együtt önmagunkat, az Indiai-óceán gyöngyszemén Srí Lankán.

A legenda szerint ezen a helyszínen lépett a Földre Ádám, amikor kiűzetett a Paradicsomból.

Részletek hamarosan…

Shape
Shape

Önismereti elvonulás a Mecsekben, a sikondai Ambient Hotelben
2024 októberében

Önismereti elvonulásunk sok embert elindított már az önmagához vezető úton. Résztvevői visszajelzések szerint hihetetlen erős összhangot teremtő egység veszi körbe őket, amikor velünk töltik idejüket. Mi már csak téged várunk, hogy velünk tarts!

Részletek hamarosan…

Shape
Shape

A tábor résztvevői mind olyan rendkívül nyitott és barátságos emberek, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, mint te – találjatok együtt kiutat, támogassátok egymást és köss életre szóló kapcsolatokat!

Shape
Shape

Egzotikus táborhelyeink igazi gyöngyszeme a Dominikai Köztársaság!

Pont erre van szükséged? Akkor gyere velünk, relaxálj, töltődj fel, vegyél részt az egyedi programokon, simulj ki a káprázatos Dominikai Köztársaságban!

Shape
Shape

Somogy páratlan, zöld színekben pompázó dombsága, reggeli vagy délutáni jógaórák, átható önismeret, pihentető meditáció.

Ebben a hangulatban álmodtuk meg a női elvonulás programunkat.

Shape

GY.I.K.

gyakran ismételt kérdések

Azonos célok, azonos motiváció, lelkesedés és szenvedélyesen lobogó tűz:
ez köt össze egy maréknyi embert még akkor is, ha nem ismertétek egymást korábban.

Az önismereti elvonuláson megkezdett út során a közös időtöltés mosolyba betonozza a csapat arcát, miközben mindannyian hozzájárulhatunk a másik felismeréseihez, sikereihez és fejlődéséhez: van bennetek valami olyan megfoghatatlan közös, szinte élő dolog, amely idegenekből sorstársakká kovácsol benneteket.

Az önfejlesztő táborokba kisebb csoportokkal indulunk, így tudjuk biztosítani mindenki számára azt a kellő figyelmet és folyamatos támogatást, amely segítségével hatékony önismeretbe kezdhetsz.

A közösségi élmény biztosítja számodra azt, hogy AHA-pillanatot élhess át egy játék vagy egy közös esemény során, illetve, hogy mások olyan felismerésekhez segíthessenek hozzá, amelyek eddig csak a lelked mélyén lapultak.
A kis létszámnak köszönhetően nemcsak bensőségesebb viszonyt teremthetünk számodra, de trénerként is mindig foghatjuk a kezed az önfejlesztés útján: igény szerint akár egyénileg is szívesen konzultálunk veled az elvonuláson töltött idő alatt.

A kényes témák az elvonulás során sosem jelentenek prioritást: csak azokról az állapotokról és érzésekről kell beszélned, amelyekre megoldást keresel és amelyeket szívesen kiadnál magadból.
Behoznál egy kihívást, problémát? Minden egyes mondanivalódnak nagyon örülünk, amit szívesen osztasz meg velünk, mert amellett, hogy választ kaphatsz a kérdéseidre, a történeted másokat is megmozgathat.
Lehet, hogy olyan felismerésre tehet szert valaki a történetedből, amelyre máshogyan sosem jöhetett volna rá.

Az eddigi elvonulásaink során az a tapasztalatunk, hogy a korosztályok elég széles skálán mozognak. Ez azt jelenti, hogy akármennyi idős is vagy, elég nagy az esélye annak, hogy a te korcsoportodból is érkeznek résztvevők.
Mi azt gondoljuk, hogy abban az esetben is életre szóló élményben lehet részed, ha esetleg az adott korosztályból te vagy az egyetlen a csapatban: hiszen egy más korcsoport nézőpontjával, tapasztalatával találkozni rengeteg lehetőséget rejt magában; mert egy megfelelés- és elvárásmentes térben találkoztok.

Lehet, hogy eddig is jógáztál vagy sportoltál az életedben, az önismereti táborainkban viszont a szomatodráma segítségével – a testi tüneteid történetével foglalkozó ágazat; aktív, értelem- és érzelemteli kommunikáció lehetőségét biztosítja a belsőddel – új felismerésekre juthatsz az önismeret terepén.

Az elvonuláson minden eszköz azt segíti, hogy minél áthatóbban megismerhesd önmagad, így olyan érzésekkel is találkozhatsz jógázás vagy meditáció közben, amelyek eddig tudattalanul irányították az életedet.

Mi nagyon szeretjük a jógát, hiszen hihetetlen, hogy amikor átmozgatod a tested mennyi változásra lehet az képes: csupán annak a segítségével, hogy figyelmeddel közel mész a testedhez, az kommunikálni fog veled.

Az elvonulások során kezdő jógaórákkal találkozol, könnyű lesz követni a feladatokat, tehát ajánljuk őket azoknak is, akik még sosem próbálták ki ezt a fajta meditációs gyakorlatot, vagy korábban rossz élményeket szereztek.

Az önismereti elvonulások során nincsenek kötelező programok! Nálunk nincsen nyomásgyakorlás: csak azokon a foglalkozásokon kell részt venned, amelyeken szeretnél.


Ugyanakkor szerintünk mindenképpen érdemes ellátogatni rájuk, hiszen igyekszünk olyan különböző önismereti eszközöket alkalmazni és beszélgetéseket szervezni, amelyek válaszokat adnak a kérdéseidre és megoldásokat az elakadásaidra. A végső döntés a tiéd!

A külföldi utazásaink során rengeteg fakultatív programlehetőség közül választhatsz, amelyeket felár ellenében vehetsz igénybe. Ezeket mindig az adott esemény oldalán találod meg, bővebb tájékoztatásért pedig bármikor fordulhatsz hozzánk. 

Az önfejlesztő táboraink olyan tapasztalatot adnak neked a különböző eszközökről, hogy azokat szinte haza is viheted, bármikor alkalmazhatod. A tanult módszerek mindig megadják annak a lehetőségét, hogy továbbhaladhass azon az úton, amelyre a táborban ráléptél.

A gyakorlati tapasztalatunk az, hogy a saját időbeosztás igénye gyakorta megjelenik az emberekben, a legideálisabb viszont, ha ettől függetlenül mindenhol ott vagy: mert ettől lesz teljes a csoportenergia és ettől fogod jól érezni magadat.

Ha kihagyod, később bánni fogod, és a kimaradt részek hiányát fogod átélni, így mi mindenképpen arra biztatunk: ha nehéz is a korán kelés vagy a várakozás, de van kedved a programhoz, akkor mindenképpen próbálj meg alkalmazkodni a programok időpontjaihoz.

A tapasztalataink szerint a környezet elhagyása segíti a mélyebb önismeretet: ez azt jelenti, hogy ahogy elhagyod a komfortzónádat, hamarabb jutsz el a felismerésig és a változtatásig.

Szükséges az új szemléletek, felismerések birtoklásához az, hogy kicsit eltávolodjunk a munkától és közelebb tudjunk kerülni önmagunkhoz. Az utazás pont ezért tökéletes. A hatására új ötletek születnek meg benned, miközben valódi igények, új nézőpontok kerülhetnek felszínre.

Az elvonulások árai alatt mindig megtalálod, pontosan mit is tartalmaz az összeg. Általában ez a szállást, az ellátást és az önfejlesztő programokat fedezi, míg a repülőjegyek és a fakultatív programok ezen felüli költségekkel járnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon keresztül, e-mailben, telefonon vagy a Facebook oldalunkon és igyekszünk mielőbb teljes tájékoztatást adni!