facebook pixel code

Elvonulás - önismeret, jóga, meditáció (2022.06.08-12.)
[Önismereti és önfejlesztő tábor Somogyvámoson]

Hol?

Somogyvámos,
Rádhé Resort

Mikor?

Kezdő dátum:
2022.06.08. /// 12:00
Záró dátum:
2022.06.12. /// 14:00

Somogyvámosi elvonulás

2022. 06. 08 - 12.
120.000HUF HUF /fő
 • Kapcsolódj ki, miközben Somogy páratlan, zöld színekben pompázó dombságai vesznek körül.
 • 4 éjszaka a Rádhé Resortban ( a szállás árát akár SZÉP kártyával is fizetheted a helyszínen!)
 • Teljes ellátás vegetáriánus ételekkel - reggeli, ebéd, vacsora. ( Az érkezés napján vacsora, a távozás napján pedig reggeli és ebéd! )
 • Önismereti és önfejlesztő programok.
Hol?

Sikonda,
Ambient hotel

5/5
Mikor?

Kezdő dátum:
2021.09.09. /// 10:00

Záró dátum:
2021.09.12. /// 15:00

Csomag
185.000 Ft

125.000 Ft
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

COVID 19 tájékoztató

Amennyiben a koronavírus-járvány miatti korlátozások beleszólnának a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek 100%-ban visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

! Igazolt koronavírus-fertőzés esetén ingyenes lemondást biztosítunk !

Hogyan néz ki egy napunk?

A programok

* képek eddigi elvonulásainkról.

1. Jóga

Egy pihentető és katartikus jógaélmény nélkül nem telhet el egy igazán átható önismereti utazás. Előtérbe kerül a test, a lélek, a légzés, az érzelmek és a belső én. Éld át velünk a jelen pillanat szépségeit!

2. Szomatodráma

Vegyél részt szomatodráma foglalkozáson, amely egy olyan játékos önfejlesztési módszer, amely megfejti a tested által a tudatodnak küldött üzeneteket. Ezeknek az eddig titkos érzelmeknek az átélésével pedig az akadályok megszűnnek és a természetes öngyógyító folyamatok beindulnak. Ez a kreatív önismereti eszköz segít elfogadni önmagad és erős kapcsolatot kiépíteni a lelkeddel.

* képek eddigi elvonulásainkról.

* képek eddigi elvonulásainkról.

3. Meditáció és hangtál meditáció

Ami nem maradhat el: az esti meditáció. A meditációt és a hangtál meditációt arra használjuk, hogy befelé nézzünk, önmagunkra koncentráljunk. A meditáció során a figyelmünket a légzésünkre helyezzük; minden alkalommal, amikor az elme elvándorol, egyszerűen visszahívjuk a figyelmet a lélegzetünkre. Ez elősegíti a fokozott öntudatot, a felismeréseket és a belső erőforrásod megtalálását is.

Figyelem!

Minden program fakultatív, egyiksem kötlező, érezd jól magad!

MERT MEGÉRDEMLED!

Hogyan távozol majd az utazásról?

Fogadd el! Neked is jár a kikapcsolódás!

Jelentkezz most!

Már csak 6 hely marad hátra! Kár lenne kihagyni!

nap
óra
perc
másodperc
A fizetés minden esetben utalással történik, amelyet az egyeztetés követően a megadott számlaszámra kell teljesítened. Biztos helyet csak abban az esetben tudunk számodra nyújtani a táborban, amennyiben az összeg átutalásra került.

A szállásról

A Rádhé Resort hazánk egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében helyezkedik el, Somogyvámoson. A történelmi múltú, továbbá természeti kincsekben bővelkedő miliőben a Rádhé Resort, Syám Meditációs és Rendezvényközpont tökéletes hely a nyugodt kikapcsolódásra. A szálláson jelenleg 4 különböző jellegű apartman található és bámulatos panorámával bírnak, csodálatos kilátással a méltán híres somogyi dombokra, valamint a meghitt, középkori hangulatot sugárzó településre, Somogyvámosra.

A speciális helyzetre való tekintettel a csoporttal érkező vendégeknek – az eddigi 2-3 fős elhelyezés helyett – most lehetőségük van individuális elhelyezést kérni, melyet kedvezményes felár ellenében kínálnak. A táborunk helyszíne egy igazán szemet, valamint szívet egyaránt gyönyörködtető hely. Kellemes miliő, változatos táj, nagyszerű konyha, továbbá fantasztikus személyzet, akik minden kívánságunkat lesik.

A pihentető kikapcsolódáson és aktív felüdülésen túl szauna, jakuzzi teszik még kellemesebbé: a vegetáriánus étterem, a szervezett masszázsok és autentikus ökrös szekér túrák varázsolják az itt eltöltött időt valódi élménnyé.

Teljeskörű tájékoztatás

Somogy páratlan, zöld színekben pompázó dombsága, reggeli vagy délutáni jógaórák, átható önismeret, pihentető meditáció.

Ebben a hangulatban álmodtuk meg a női elvonulás programunkat.

Bízd ránk ezt az 5 napot

És garantáltan kikapcsolódsz a hétköznapi forgatagból. Mi olyan programokat biztosítunk Neked, ahol a tested, lelked feltöltődik, és új nézőpontokra lelsz abban, ami Téged érdekel.

Résztvevőink így írnak erről a programról:

“Kedves Timi és Judit! Nagyon köszönöm, hogy ismét veletek lehettem! Olyan sokat ad nekem minden tábor és találkozás! Végtelenül Hálás vagyok érte. Amikor megérkeztem, otthon voltam. Félelmeim, kétségeim megszűnnek és szeretetben, biztonságban, megérkezésben vagyok veletek. Azon dolgozom, hogy ez minél tovább így maradjon. Ez viszont a Ti munkátok eredménye nagyrészt! A szeretet tőletek valódi. Hálás köszönet mindenért, Nusi.”

” Az elmúlt napokban úgy éreztem, hogy támaszt figyelmet, biztos keretet adtatok nekem/nekünk, amiben megtaláltam a kellő szabadságot(térben, időben, részvételben). Kíváncsian vártam, hogy az önismeret, hogyan fog a csoportos foglalkozásokkal kompatibilissé válni, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy nagyon természetes dinamikával működik, amelynek Ti vagytok a mozgatórugói! Nagyon szeretem a kettőtök kapcsolatát, harmóniáját, ami aztán hatással van az egész csoportra! Köszönöm az élményt, a tapasztalást, a figyelmet a felismeréseket és a szeretetet! Bízom benne, hogy még találkozunk!” Cs. Dorka

“Egy szóval csak annyit mondanék:KÖSZÖNÖM! Ennyire gondtalannak, pozitívnak és önfeledtnek már nagyon régóta nem éreztem magam, mint a tábor ideje alatt. A benzines példánál maradva “feltankoltatok rendesen:)”. Személyiségetekkel, hozzáállásotokkal, szakmaiságotokkal olyan keretet adtok, ami a fő mozgatórugója az egésznek, Ti vagytok a csapat Lelke. Minden szuper volt! Nagyon szeretnék még több táborban részt venni veletek! ” Dorottya

Ne is gondolkodj tovább azon, hogy jár-e Neked a kikapcsolódás

Ha gyakran mókuskerékben érzed magad, vagy nem találod az inspirációt az életedben, akkor pont erre az elvonulásra van szükséged!

Napi 3x nagyon finom, tartalmas vegetáriánus étkezéssel
Érkezés napján: ebéd, vacsora
Távozás napján: reggeli, ebéd

Távozás: ebéd után

Csapatban az erő

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és, hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, Maldív-szigeteken, Dominikán. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 6-7 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban –  hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

 • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan
 • Relaxálj a medencében, vagy a partján a szabadidődben
 • Benned megszületett igényeket tisztán láthasd
 • és rátalálj belső erőforrásaidra
 • a jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj
 • és játékos eszközöket adunk Neked ajándékba, melyekkel hazatérve otthon is támogatni tudod Önmagad ezen az úton.

JELENTKEZEM MOST

Eszközeink:

Meditáció, jóga, OH asszociációs kép-kártya, szomatodráma, life-és business coaching, önismereti játékok.

A tábor ára tartalmazza:

 • A programokat
 • 4 éjszaka szállást a Rádhé Resortban Somogyvámoson (itt megnézheted) A szállás árát akár  OTP Szép kártyával is rendezheted a helyszínen.
 • Teljes ellátás (reggeli ebéd, vacsora), vegetáriánus ételekkel (érkezés napján vacsora, távozás napján reggeli, ebéd)

Az ár nem tartalmazza az utazás költségeit.

Kiket várunk?

 • Önismereti táborunkba teljesen kezdő és haladó jógásokat is várunk. Olyan embereket akik nyitottak az egészséges ételekre, a szabadban való feltöltődésre, meditációra, önismeretre. Nem számít voltál-e már ilyen csapatban, táborban, ha vágyaidban megjelent, ránk találtál, akkor biztos, hogy helyed van közöttünk.
 • Programjainkon a saját ritmusodban vehetsz részt, ha éppen valamelyik helyett csak egy kis kikapcsolódást, sétát, pihenést választasz, nekünk az is teljesen rendben van.
 • A tábor lényege a feltöltődés:)

Az önismereti tábor felépítése

 • meditáció
 • reggeli
 • délelőtti vagy délutáni jóga
 • pihenés, ebéd, fürdés lehetőség a resorton belül
 • napközben izgalmas önismereti társasjátékok, OH asszociációs képekkel, szomatodrámával, life és business coaching eszközökkel. Minden nap valamelyikkel.
 • vacsora, pihenés, beszélgetés
 • esti meditáció/lazító, stresszoldó légzés meditáció

JELENTKEZEM MOST

Garancia

 • Tréningjeinken minden esetben betartjuk az aktuális vírushelyzetre vonatkozó biztonsági szabályokat. Ha koronavírus miatti korlátozások beleszólnak a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

A  programot ketten kísérjük:

Harnisfőger Tímea: 16 év szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti területen, és magánemberként ugyanennyi tapasztalattal az önismeret területein belül. Ügyvezetőként és magánemberként is elhivatottá váltam, hogy támogassam az embereket a karrierjük kiteljesedésében. Célom, hogy a tábor résztvevői – bármilyen munkahelyi kihívásokkal is szembesülnek, a program végére konkrét tervekkel mehessenek haza.

Várhegyiné Pfeiffer Judit: 25 éve vezetek sikeresen vállalkozásokat és 15 éve indultam el az önismeret útjain. 12 éve dolgozom egyéni és csoportos foglalkozásban kineziológiával, szomatodrámával, OH asszociációs kártyákkal és a bizalmi tanácsadás eszközeivel. Tréningjeink és táboraink kapcsán célom, hogy minél több embert támogassak a kiteljesedett élet megvalósításában.

Bármilyen kérdésed van, vagy jelentkeznél, írj nekünk ITT!

Szeretettel várunk: Timi & Judit