facebook pixel code

Elvonulás -önismeret, jóga, meditáció [2022.06.08 – 12]

Oszd meg te is:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

HELYSZÍN

RÉSZLETEK

Ár

Somogy páratlan, zöld színekben pompázó dombsága, reggeli vagy délutáni jógaórák, átható önismeret, pihentető meditáció.

Ebben a hangulatban álmodtuk meg a női elvonulás programunkat.

Bízd ránk ezt az 5 napot

És garantáltan kikapcsolódsz a hétköznapi forgatagból. Mi olyan programokat biztosítunk Neked, ahol a tested, lelked feltöltődik, és új nézőpontokra lelsz abban, ami Téged érdekel.

Résztvevőink így írnak erről a programról:

“Kedves Timi és Judit! Nagyon köszönöm, hogy ismét veletek lehettem! Olyan sokat ad nekem minden tábor és találkozás! Végtelenül Hálás vagyok érte. Amikor megérkeztem, otthon voltam. Félelmeim, kétségeim megszűnnek és szeretetben, biztonságban, megérkezésben vagyok veletek. Azon dolgozom, hogy ez minél tovább így maradjon. Ez viszont a Ti munkátok eredménye nagyrészt! A szeretet tőletek valódi. Hálás köszönet mindenért, Nusi.”

” Az elmúlt napokban úgy éreztem, hogy támaszt figyelmet, biztos keretet adtatok nekem/nekünk, amiben megtaláltam a kellő szabadságot(térben, időben, részvételben). Kíváncsian vártam, hogy az önismeret, hogyan fog a csoportos foglalkozásokkal kompatibilissé válni, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy nagyon természetes dinamikával működik, amelynek Ti vagytok a mozgatórugói! Nagyon szeretem a kettőtök kapcsolatát, harmóniáját, ami aztán hatással van az egész csoportra! Köszönöm az élményt, a tapasztalást, a figyelmet a felismeréseket és a szeretetet! Bízom benne, hogy még találkozunk!” Cs. Dorka

“Egy szóval csak annyit mondanék:KÖSZÖNÖM! Ennyire gondtalannak, pozitívnak és önfeledtnek már nagyon régóta nem éreztem magam, mint a tábor ideje alatt. A benzines példánál maradva “feltankoltatok rendesen:)”. Személyiségetekkel, hozzáállásotokkal, szakmaiságotokkal olyan keretet adtok, ami a fő mozgatórugója az egésznek, Ti vagytok a csapat Lelke. Minden szuper volt! Nagyon szeretnék még több táborban részt venni veletek! ” Dorottya

Ne is gondolkodj tovább azon, hogy jár-e Neked a kikapcsolódás

Ha gyakran mókuskerékben érzed magad, vagy nem találod az inspirációt az életedben, akkor pont erre az elvonulásra van szükséged!

Napi 3x nagyon finom, tartalmas vegetáriánus étkezéssel
Érkezés napján: ebéd, vacsora
Távozás napján: reggeli, ebéd

Távozás: ebéd után

Csapatban az erő

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és, hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, Maldív-szigeteken, Dominikán. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 6-7 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban –  hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

 • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan
 • Relaxálj a medencében, vagy a partján a szabadidődben
 • Benned megszületett igényeket tisztán láthasd
 • és rátalálj belső erőforrásaidra
 • a jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj
 • és játékos eszközöket adunk Neked ajándékba, melyekkel hazatérve otthon is támogatni tudod Önmagad ezen az úton.

JELENTKEZEM MOST

Eszközeink:

Meditáció, jóga, OH asszociációs kép-kártya, szomatodráma, life-és business coaching, önismereti játékok.

A tábor ára tartalmazza:

 • A programokat
 • 4 éjszaka szállást a Rádhé Resortban Somogyvámoson (itt megnézheted) A szállás árát akár  OTP Szép kártyával is rendezheted a helyszínen.
 • Teljes ellátás (reggeli ebéd, vacsora), vegetáriánus ételekkel (érkezés napján vacsora, távozás napján reggeli, ebéd)

Az ár nem tartalmazza az utazás költségeit.

Kiket várunk?

 • Önismereti táborunkba teljesen kezdő és haladó jógásokat is várunk. Olyan embereket akik nyitottak az egészséges ételekre, a szabadban való feltöltődésre, meditációra, önismeretre. Nem számít voltál-e már ilyen csapatban, táborban, ha vágyaidban megjelent, ránk találtál, akkor biztos, hogy helyed van közöttünk.
 • Programjainkon a saját ritmusodban vehetsz részt, ha éppen valamelyik helyett csak egy kis kikapcsolódást, sétát, pihenést választasz, nekünk az is teljesen rendben van.
 • A tábor lényege a feltöltődés:)

Az önismereti tábor felépítése

 • meditáció
 • reggeli
 • délelőtti vagy délutáni jóga
 • pihenés, ebéd, fürdés lehetőség a resorton belül
 • napközben izgalmas önismereti társasjátékok, OH asszociációs képekkel, szomatodrámával, life és business coaching eszközökkel. Minden nap valamelyikkel.
 • vacsora, pihenés, beszélgetés
 • esti meditáció/lazító, stresszoldó légzés meditáció

JELENTKEZEM MOST

Garancia

 • Tréningjeinken minden esetben betartjuk az aktuális vírushelyzetre vonatkozó biztonsági szabályokat. Ha koronavírus miatti korlátozások beleszólnak a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

A  programot ketten kísérjük:

Harnisfőger Tímea: 16 év szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti területen, és magánemberként ugyanennyi tapasztalattal az önismeret területein belül. Ügyvezetőként és magánemberként is elhivatottá váltam, hogy támogassam az embereket a karrierjük kiteljesedésében. Célom, hogy a tábor résztvevői – bármilyen munkahelyi kihívásokkal is szembesülnek, a program végére konkrét tervekkel mehessenek haza.

Várhegyiné Pfeiffer Judit: 25 éve vezetek sikeresen vállalkozásokat és 15 éve indultam el az önismeret útjain. 12 éve dolgozom egyéni és csoportos foglalkozásban kineziológiával, szomatodrámával, OH asszociációs kártyákkal és a bizalmi tanácsadás eszközeivel. Tréningjeink és táboraink kapcsán célom, hogy minél több embert támogassak a kiteljesedett élet megvalósításában.

Bármilyen kérdésed van, vagy jelentkeznél, írj nekünk ITT!

Szeretettel várunk: Timi & Judit

Írj nekünk!

Legfrisebb bejegyzéseink

Önismeret - az előnyödre válik!

Már csak egy lépésre vagy legjobb önmagadtól, készen állsz?

Ne maradj le TE sem!

Értesülj első kézből legújabb programjainkról,
bejegyzéseinkről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

© 2021 Várhegyiné Judit és Harnisfőger Tímea

Powered by: MoonShot KFT.