facebook pixel code

Elvonulás Sikondán, hogy a legfőbb mesterműved az Életed legyen (2024.04.26.- 04.28.)

Hol?

Sikonda,

Ambient Hotel & AromaSPA

Mikor?

Kezdő dátum:

2024.04.26 /// 12:00

Záró dátum:

2024.04.28. /// 14:00

Sikondai elvonulás

68.900 Ft-tól /fő
  • A program ára a szállást nem tartalmazza. A szállás ára: 2 fős elhelyezéssel 48.000 Ft/fő/2éj. Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő/éj (korlátozott számban vehető igénybe).
  • A szállás ára tartalmazza a svédasztalos félpanziós ellátást (reggeli, vacsora).
  • A program ára tartalmazza a 2 tréner által tartott SzomatoDráma és Team coaching órákat.
    Ajándék: a 21 napos Dr. Wayne Dyer inspirációi mentén elektronikus e-mail csomagunk. (Értéke: 10.000Ft és önállóan nem megvásárolható)
  • A hotelben csodás wellness lehetőségek vannak.
Hogyan néz ki egy napunk?

A programok

1. SzomatoDráma

A módszer mint lehetőség

Egy játék során rengeteg lehetőség adódik, hogy találkozzunk a
bennünk lévő „hallgatag”, jól elcsomagolt érzésekkel, melyek akár
tudattalanul befolyásolják életünk, reakcióink egészen addig, mígnem
egyszer csak a testünk valamilyen tünettel, fájdalommal, betegséggel
jelez.

A játék alatt mély átéléssel, legtöbbször azt tapasztaljuk,
hogy hatalmas empátiával, valódi ráhangolódással kerülünk közel
tüneteinkhez, vagy a „nem szeretett részeinkhez”, s szinte
automatikusan, magától értetődően alakítjuk át, hárítjuk el az
akadályokat, s indulunk el az önszeretet, önelfogadás útján.

Tudni szeretnéd, hogy neked való-e a szomatodráma? Töltsd ki a néhány perces kérdőívet, és olvasgass az oldalon. Kattints, és már kezdheted is!  Szomatodráma bővebben

* képek eddigi elvonulásainkról.

* képek eddigi elvonulásainkról.

2. Team coaching

Timivel együtt lenni a coaching térben a résztvevőink egybehangzó véleménye szerint, kifejezetten felvillanyozó. A kiteljesedésünk egyik fontos része, hogy miként mutatjuk meg önmagunkat a munkavállalásunk során. Lehetsz sikeres vállalkozó, vagy sikeres vezető, és lehetsz még életed álmai előtt állóként is jelen, a csapat munkája Timi eszközein és lényén keresztül nagyszerű ötletekkel gazdagítja a résztvevőket és olyan megélésekre adhat lehetőséget, melyek a hétköznapi lét során nehezen kipróbálhatóak. A résztvevők általában izgatottan vagy félénken állnak a programjaink előtt és mosolyogva, teli megvalósítási vággyal távoznak!

Hogyan távozol majd az utazásról?

Fogadd el! Neked is jár a kikapcsolódás!

Jelentkezz most!

nap
óra
perc
másodperc
A fizetés minden esetben utalással történik, amelyet az egyeztetés követően a megadott számlaszámra kell teljesítened. Biztos helyet csak abban az esetben tudunk számodra nyújtani a táborban, amennyiben az összeg átutalásra került.

A szállásról

A Mecsek északi oldalán található négycsillagos Ambient Hotel & Aromaspa Sikonda Magyarország első illat és wellness-szállodája. Különféle illatanyagokkal, fedett és szabadtéri medencékkel, valamint szaunaparkkal várja vendégeit a festői Mecsekben, 19 km-re Pécstől. A szobák belsőépítészeti megoldásai mellett az egyedi koncepció tükröződik mind a wellness részlegen, mind pedig az étlapon. Superior illatszobáikban Zólyomi Zsolt, Magyarország egyetlen parfümőrének illataival ismerkedhetsz meg: csend az erdő mélyén, friss fehér virágok, nyugtató levendula és izgalmas csokoládé.

A szálloda 67 kétágyas szobával (2 akadálymentes), 4 apartmannal és 1 lakosztállyal rendelkezik. A konferenciaterem 3 részre osztható, emellett pedig a snack bárban és a 120 férőhelyes étteremben is színvonalasan szervezhetőek különféle események. Az AromaSpa részleg termálfürdővel, 3 fedett és 1 szabadtéri úszómedencével (beltéri melegvizes élménymedence, meleg ülőmedence, gyermekmedence, szabadtéri melegvizes kalandmedence (szezonális), beltéri jakuzzi, felfújható szauna (beltéri és kültéri finn szauna) , gőzfürdő) kabin, aroma kabin) várja a vendégeket. Emellett különböző masszázs kezeléseket, hidroterápiát és mély hőterápiát is biztosítsanak a feltöltődés érdekében.

Teljeskörű tájékoztatás

A Mecsek szívében, mesebeli szép helyen az Ambient Hotelben várunk Benneteket.

Ebben a hangulatban álmodjuk meg évről-évre belföldi programunkat.

Tizenharmadik alkalommal térünk ide vissza, mert beleszerettünk a környezetbe és a Hotel munkatársai mindenben a legjobb feltételeket biztosítják nekünk. Az amúgy is szép épület pedig 3 éve felújításon ment keresztül, a medencék és a rendezvénytermek modernizálódtak.

Program ára kedvezménnyel 68.900ft/fő

Szállás svédasztalos félpanziós ellátással 48.000.-/ fő/ 2 éj   2 fős elhelyezés esetén, mely a helyszínen SZÉP kártyával is fizethető.

Egyágyas foglalás esetén a felár: 15.000 ft/éj

Szendvicsebéd kérhető.

A szállás költsége közvetlenül a hotelnek fizetendő. A szállás foglalása a program befizetésekor történik, és a Hotel mindenkori Á.Sz.F-je vonatkozik a jelentkezés után a résztvevőkre.

Ami a résztvevőink felelőssége:

Kérünk Benneteket, hogy olvassátok el a szomatodráma program lényegét, amennyiben nem ismeritek: www.haladdmegonmagad.com

Programunk nem terápiás jellegű és nem helyettesít semmilyen orvosi, gyógyászati beavatkozást.

Nem vagyunk pszichológusok és nem végzünk terápiát!

 


Résztvevőink így jeleztek vissza a programunkról:

“Lenyűgöző a harmonikus együttműködésetek, és annál is jobban a tudásotok, a rengeteg ismeret, amivel rendelkeztek és megosztjátok velünk. Nagyon szuper emberek vagytok, őszintén kívánom, hogy a legjobbat kapjátok mindenből az életben!”

“Ennyi pozitív energiát, támogató közösséget, mély befelé figyelést még soha nem éltem át ilyen hosszan. Köszönöm ezt az élményt! Úgy érzem, hogy mindezekkel egy pajzsot is építettem magam köré, hogy ezt a békét most senki meg ne zavarhassa. Számomra ennél jobb időzítés nem lehetett volna erre a táborra. Elégedetten, lelkileg kipihenten, megannyi új élménnyel, ismerettel gazdagodva távozom. Köszönöm!”

“Nagyon tetszett, hogy végig biztonságban éreztem magam a feladatokon belül és kívül is. Minden program nagyon sok felismerést és megértést adott. Nagyon tetszett, ahogy vezettétek a csoportot, tartottátok a teret és rendszeres visszajelzéseket adtatok. A helyválasztás szuper volt, nagyon szép környezetben voltunk.”

MOST JELENTKEZEM

Csapatban az erő!

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és, hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, a Maldív szigeteken, Kubában, és Dominikán. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 9 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban –  hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Lemondási feltételek:

– Április 1-ig ingyenes lemondás.
A Program lemondása (azaz a Programon való részvételtől való elállás) az alábbiak szerint
történhet:
• a Program időpontja előtt 30 naptári napig a Program díjmentesen lemondható;
• a Program időpontja előtt 30 naptári naptól 15 naptári napig a Program – a Program díjának
alapulvételével számított – 50 % bánatpénz ellenében mondható le;
• a Program időpontja előtt 15 naptári naptól a Program 100%-ban díjköteles, visszatérítésre
nincs lehetőség

A szállás lemondása esetén a hotel mindenkori Á.sz.f-je a mérvadó.

– Egyéb feltételek az általános Ászf-ben találhatóak.