facebook pixel code

Mit üzen a tested? azaz hogy válhat a tested életed iránytűjévé?
Egy program - a Te önismereti utadon járva
Szomatodráma - Veled!

A tested számtalan módon kommunikál veled. Tüneteken, betegségen, súlyodon, pillanatnyi állapotodon keresztül. Reagálsz helyzetekre és emberekre a tested megfeszülésével vagy elgyengülésével, vagy épp akár egy fejfájáson keresztül.

A szomatodráma csoportban való részvétel során társaidon keresztül közel kerülhetsz ahhoz, hogy a játékok, mint egy kihangosításként a szereplőkön keresztül elmeséljék neked a Te történeted.

Én 2012-ben ismertem meg először ezzel a módszerrel a saját pánikbetegségem történetét, és leltem feloldozásra általa a kínzó tünetek alól.

Hosszú éveken keresztül csiszoltam tudásom Dr. Buda László közvetlen tanítványaként és értem szép lassan szakemberré ezen a területen is.

Széleskörű kineziológiai tanulmányaimra ráépítve mindezt, lettem a fizikai test jóllétének elkötelezettje.

/

Ügyfeleink mondták

Megjeleníteni, megfigyelni és átalakítani - ez a szomatodráma!

Kiknek ajánlom?

Szomatodráma csoport Pécs

1 napos program 2023. 10.07.

Ára: 25.000 ft

Kezdés 10.00

Zárás: 16.30

A jelentkezem gomb a kapcsolati oldalra mutat. Kérlek írásban jelentkezz a programra. Írd bele, melyik dátumon vagy érdekelt.

Köszönöm.

Szomatodráma csoport Budapest

1 napos program 2023. 10.05.

Ára: 28.000 ft

Kezdés 10.00

Zárás: 16.30

A jelentkezem gomb a kapcsolati oldalra mutat. Kérlek írásban jelentkezz a programra. Írd bele, melyik dátumon vagy érdekelt.

Köszönöm.

Szomatodráma csoport Pécs

1 napos program 2023. 10.27.

Ára: 25.000 ft

Kezdés 14.00

Zárás: 20.30

A jelentkezem gomb a kapcsolati oldalra mutat. Kérlek írásban jelentkezz a programra. Írd bele, melyik dátumon vagy érdekelt.

Köszönöm.

Nézd meg a hosszabb és tematikus szomatodráma programokat is!
60 értékes óra ami rólad szól, neked szól

4 hónapon keresztül 6 alkalommal találkozunk. Az egész napos programon szomatodráma játékokon keresztül megyünk közel minden résztvevő történetéhez. Azt fogod tapasztalni, hogy a legtöbb történet, játék nagy hatással lesz rád. Valószínűleg át fogsz gondolni és értékelni dolgokat az életedben. Az a tapasztalatom, hogy egy ilyen folyamat után, akár teljesen megváltozik önmagunkhoz való hozzáállásunk. Többen elmesélik, hogy sokkal figyelmesebbek lesznek, könnyebben változtatnak rossz szokásaikon. Van akinek szelídebb, van akinek pedig őszintébb lesz a kommunikációja. A sok év alatt rengeteg színes tapasztalat gyűlt össze arról, milyen nagy változásokat eredményez, amikor saját magunkkal megtanulunk jól bánni.

A saját történetemről ezen a videón mesélek: Az én pánikbetegségem

Hogyan zajlik a SZD a gyakorlatban? Dr Buda László videója

Női csoport

Minden, ami a női léttel, annak kihívásaival kapcsolatos kihívás, az előkerülhet ebben a csoportban. Ha szeretnél bővebb tájékoztatót, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és elküldöm emailben.

A programot vezeti:
Várhegyiné Pfeiffer Judit Szomatodráma szakember

Helyszín: Pécs

Kezdés dátuma: 2023. 09.16.

További időpontok:

2023.10.07.
2023.10.21.
2023.11.11.
2023.12.02.
2023.12.16.

A programok időbeosztása 9.30-17.30

A program ára: 199.000 Ft helyett most augusztus 15.-ig 149.000 ft-ért tudsz jelentkezni, melyet 3x részletben fizethetsz meg. Az első 50.000 ft a jelentkezéskor fizetendő.

Egy összegű befizetés esetén pedig MOST tavalyi áron tudsz csatlakozni: 129.000 ft
 
Garancia: Amennyiben az első nap után úgy érzed, hogy nem tudtad átadni magad mégsem ennek a programnak, neked semmit nem ad, egy összegben visszafizetésre kerül az általad befizetett összeg.

Rólam:

48 éves vagyok. 28 éve vagyok férjnél és 2 felnőtt gyermek édesanyja vagyok.

Lassan 2 évtizede járom az önismeret mélyreható útját. Professzionális kineziológus végzettségem az Európa Akadémia 3 éves képzésén szereztem, majd több kiegészítő képzés mellett újabb 3 év alatt Szomatodráma szakemberré váltam. A mai napig részt veszek önismereti fejlesztésen, képzéseken és én magam is dolgozom a saját fejlődésemen.

Súlyos gyerekkorban kezdődő betegségek vezettek erre az útra. Áldás, hogy ma már ekkora hatásom van a saját egészségemre, életemre.

Gyakran felmerülnek ezek a kérdések:

Vajon tudok-e majd játszani? Át tudom-e adni magam? Tudok-e érezni? Vajon mit tudok én adni a többieknek?

Mindez csak akkor derül ki, ha legyőzöd az akadályokat és eljössz.

A többiben segítek.

Várlak szeretettel!

Figyelem!

A módszer semmilyen orvosi folyamatot, és annak szükségességét nem helyettesíti. Nem gyógyít és nem kezel.

Bővebben:

https://szomatodrama.hu/nyilatkozat

https://szomatodrama.hu/szomatodrama/a-modszer