facebook pixel code

Őszi elvonulás-önismeret, jóga, meditáció [2021.09.09 – 12]

Oszd meg te is:

HELYSZÍN

RÉSZLETEK

Ár

Őszi elvonulás

A Mecsek szívében, mesebeli szép helyen az Ambient Hotelben,  reggeli jóga órákkal, átható önismerettel, pihentető meditációval.

Ebben a hangulatban álmodtuk meg az elvonulás programunkat.

Kilencedik alkalommal térünk ide vissza programunkkal, mert beleszerettünk a környezetbe és a Hotel munkatársai mindenben a legjobb feltételeket biztosítják nekünk. Az amúgy is szép épület pedig ez év elején felújításon ment keresztül, a medencék és a rendezvénytermek modernizálódtak. Szeptemberi programunkon a beltéri medencék még nem lesznek elérhetőek.

Van azonban egy meglepetésünk számodra, amely extra löketet adhat ahhoz, hogy a legjobb önmagaddá válj. Azoknak, akik jelentkeznek a belföldi utazásunkra, egy bónusz programmal készülünk! Minden résztvevőt szeretettel várunk a tábort megelőzően egy konzultációra, ahol 2 tréner segítségével alakíthatja ki saját, személyre szabott akciótervét. Ez az eredményes és mélyreható fejlődés alapjául fog szolgálni.

A program ára 86.000.- ft

Szállás svédasztalos nagyon finom félpanziós ellátással 39.000,- / fő/ 3 éj   2 fős elhelyezés esetén! Mely a helyszínen szép kártyával is fizethető.

Egyágyas foglalás esetén a felár: 7.600 ft/éj

Szendvicsebéd felár ellenében igényelhető! Nagyon jó tapasztalatunk van vele 🙂

A tábor és a bónusz együttes értéke: 185.000 Ft
De! A bónusz a belföldi elvonulás árát képezi, így mindösszesen 125.000 Ft-ért vehetsz részt az utazáson és a konzultáción.

Igen, jól látod!

Tábor + Konzultáció 2 trénerrel + Akcióterv = 185.000 Ft helyett most mindössze 125.000 Ft!

Bízd ránk ezt a pár napot!

És garantáltan kikapcsolódsz a hétköznapi forgatagból. Mi olyan programokat biztosítunk Neked, ahol a tested, lelked feltöltődik, és új nézőpontokra lelsz abban, ami Téged érdekel.

Résztvevőink így jeleztek vissza a programunkról:

“Lenyűgöző a harmonikus együttműködésetek, és annál is jobban a tudásotok, a rengeteg ismeret, amivel rendelkeztek és megosztjátok velünk. Nagyon szuper emberek vagytok, őszintén kívánom, hogy a legjobbat kapjátok mindenből az életben!”

“Ennyi pozitív energiát, támogató közösséget, mély befelé figyelést még soha nem éltem át ilyen hosszan. Köszönöm ezt az élményt! Úgy érzem, hogy mindezekkel egy pajzsot is építettem magam köré, hogy ezt a békét most senki meg ne zavarhassa. Számomra ennél jobb időzítés nem lehetett volna erre a táborra. Elégedetten, lelkileg kipihenten, megannyi új élménnyel, ismerettel gazdagodva távozom. Köszönöm!”

“Nagyon tetszett, hogy végig biztonságban éreztem magam a feladatokon belül és kívül is. Minden program nagyon sok felismerést és megértést adott. Nagyon tetszett, ahogy vezettétek a csoportot, tartottátok a teret és rendszeres visszajelzéseket adtatok. A helyválasztás szuper volt, nagyon szép környezetben voltunk.”

Étkezés:

Félpanziós svédasztalos étkezéssel. Érkezés napján vacsora, távozás napján a reggelivel az árban.

Előre egyeztetve minden napra könnyű szendvicsebéd kérhető felár ellenében.

Mindenféle ételérzékenységet előre kell jelezni!

Ne is gondolkodj tovább azon, hogy jár-e Neked a kikapcsolódás!

Ha gyakran mókuskerékben érzed magad, vagy nem találod az inspirációt az életedben, akkor pont erre az elvonulásra van szükséged!

MOST JELENTKEZEM

Csapatban az erő!

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és, hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, a Maldív szigeteken és Dominikán. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 6-7 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban –  hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

  • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan
  • Relaxálj a pihentető wellness részlegen
  • Benned megszületett igényeket tisztán láthasd
  • és rátalálj belső erőforrásaidra
  • a jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj
  • és játékos eszközöket adunk Neked ajándékba, melyekkel hazatérve otthon is támogatni tudod Önmagad ezen az úton.

Eszközeink:

Meditáció, hangtál meditáció, jóga, OH asszociációs kép-kártya, szomatodráma, wellbeing-és business coaching, önismereti játékok.

A tábor ára tartalmazza:

  • A programokat
  • 3 éjszaka szállást 2 fős elhelyezés esetén (egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető)
  • Félpanziós svédasztalos ellátás (reggeli,  vacsora)

Garancia.

Tréningjeinken minden esetben betartjuk az aktuális vírushelyzetre vonatkozó biztonsági szabályokat.

Ha koronavírus miatti korlátozások beleszólnak a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek 100%-osan  visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

Lemondási feltételek:

-Július 31.-ig ingyenes lemondás.

-A program előtti koronavírus fertőzés esetén igazolás mellett ingyenes lemondás.

– Egyéb feltételek az általános Ászf-ben találhatóak.

A négynapos programot ketten kísérjük:

Harnisfőger Tímea: 16 év szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti területen, és magánemberként ugyanennyi tapasztalattal az önismeret területein belül. Ügyvezetőként és magánemberként is elhivatottá váltam, hogy támogassam az embereket a karrierjük kiteljesedésében. Célom, hogy a tábor résztvevői – bármilyen munkahelyi kihívásokkal is szembesülnek, a program végére konkrét tervekkel mehessenek haza.

Várhegyiné Pfeiffer Judit: 25 éve vezetek sikeresen vállalkozásokat és 15 éve indultam el az önismeret útjain. 12 éve dolgozom egyéni és csoportos foglalkozásban kineziológiával, szomatodrámával, OH asszociációs kártyákkal és a bizalmi tanácsadás eszközeivel. Tréningjeink és táboraink kapcsán célom, hogy minél több embert támogassak a kiteljesedett élet megvalósításában.

Bármilyen kérdésed van, vagy jelentkeznél, írj nekünk ITT!

Szeretettel várunk: Timi & Judit

Írj nekünk!

Legfrisebb bejegyzéseink

Önismeret - az előnyödre válik!

Már csak egy lépésre vagy legjobb önmagadtól, készen állsz?

Ne maradj le TE sem!

Értesülj első kézből legújabb programjainkról,
bejegyzéseinkről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

© 2021 Várhegyiné Judit és Harnisfőger Tímea

Powered by: MoonShot KFT.