facebook pixel code

Önismereti tábor a Maldív-szigeteken (2024.03.13 - 21.)

Fedezd fel az önmagadban rejlő legnagyobb értékeket!

Hol?

Ailafushi, Oblu experience All inclusive illetve ezzel a minőséggel megegyező opció

Mikor?

Kezdő dátum:
2024.03.13.
Záró dátum:
2024.03.21.

Önfejlesztő elvonulás a Maldív-szigeteken

2200 euró-tól helyi transzferekkel + repülőjegy
 • Az ár két fő közös szobában való elhelyezése esetében érvényes.
 • 7 nap eltöltése a csodálatos fehér homokos szigeten, ahol kristálytiszta türkizkék Indiai-óceán vár arra, hogy kellemesen simogató habjai közé csobbanj
 • Helyi transzferrel
 • Minden nap önismereti program és jóga magyar trénerekkel
 • 21 napos felkészítő program
Hol?

Sikonda,
Ambient hotel

5/5
Mikor?

Kezdő dátum:
2021.09.09. /// 10:00

Záró dátum:
2021.09.12. /// 15:00

Csomag
185.000 Ft

125.000 Ft
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kiemelt információk:

A szigetre utazáshoz útlevél szükséges, amelynek a hazautazás dátuma után minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Utasbiztosítás szükséges.

Jelenleg a szigetre beutazáshoz Covid-19 oltás nem szükséges.

Így szerezhetsz igazán nagy lendületet a sikereid felé.

Az önismereti tábor előnyei:

Együtt a csapat!

A tábor résztvevői mind olyan rendkívül nyitott és barátságos emberek, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, mint te – találjatok együtt kiutat, támogassátok egymást és köss életre szóló kapcsolatokat!

Felkészülünk rád!

Még a tábort megelőzően, előre megbeszéljük és egyeztetjük, hogy kit mi érdekel, milyen problémák árnyékában él, később pedig kiemelten ezeken dolgozunk – így biztosan megtalálod a saját utad!

Érkezz családdal vagy egyénileg!

Szívesen látunk családokat, házastársakat, baráti társaságokat, rokonokat. De akkor se aggódj, ha egyedül érkeznél. A trénerek programjához bármikor csatlakozhatsz.

Fizikai és lelki megközelítés!

A napi jógával és az életöröm foglalkozásokkal rátalálhatsz a testi és a lelki egyensúlyodra – cél a boldog és kiegyensúlyozott élet elérése, amelynek a jóllét elengedhetetlen része.

Lelki tónus visszanyerés!

A rengeteg kihívás és kudarc nem hátráltathat a céljaid elérésében – válj igazán proaktívvá és váltsd be ezeket a negatív energiákat egy igazán pörgős belső motorra.

Hogyan néz ki egy napunk a Maldív-szigeteken?

A programok

21 napos online ráhangolódás
Dr. Wayne Dyer inspirációi mentén! Dr. Dyer 2007-ben lopta be magát a szívembe. Akkor találkoztam vele először egy dokumentumfilmben. Azonnal megjegyeztem a nevét, és azóta is nyomon követem könyvein, előadásain vagy filmes megjelenésein keresztül. 2007-ben nagy változások voltak az életemben. Egy súlyos betegség évek óta nehezített pályán tartott és karrierváltásra készültem.

Pont amikor a legnagyobb szükségem volt rá, Dr. Dyer kihangsúlyozta számomra a legérthetőbb módon az önmagunk elfogadásának és szeretetének jelentőségét.

Azt tanácsolta, hogy ne hagyjuk, hogy mások véleményei vagy külső tényezők határozzák meg önértékelésünket. Inkább a belső erőnket és értékeinket kell felismernünk.

És ez lett új, egészségben élt életem legfőbb alapja ahhoz, hogy elinduljak a kiteljesedésem útján.Szeretettel: Judit

* képek eddigi elvonulásainkról.

1. Minden reggel jóga óra / meditáció

Akár a jógáról, akár a meditációról beszélünk: előtérbe kerül a testi és a lelki relaxáció, a légzés, az érzelmek és a belső én. Befelé nézünk, önmagunkra koncentrálunk. Ezek a jóga gyakorlatok javítják az egyensúlyt, az állóképességet, a rugalmasságot és erőt adnak, míg a meditáció segít megnyugtatni az elmét, enyhíteni a stresszt és erősíti az immunrendszert.

A jógaórákat Braun Anita, a Napcsillag jóga és Hangutazás Stúdió vezetője tartja. Anita tavaly csatlakozott a csapatunkhoz és immár a 8. táborunkat tartjuk vele együtt.

2. Önismereti foglalkozások

Az utazást egy 21 napos felkészítési időszak előzi meg, mely során megismerkedünk a céljaitokkal és a motivációtokkal. Közben online találkozás keretében a csapat egymást is megismeri. Ezekre építjük fel a kinn töltött idő mindennapos foglalkozásait. Judit 12 éve tart táborokat, ebből ez a 4. év, hogy évente 3 külföldi tábort is szervezünk.

* képek eddigi elvonulásainkról.

Hogyan távozol majd az utazásról?

Fogadd el! Neked is jár a kikapcsolódás!

Jelentkezz most!

A fizetés minden esetben utalással történik, amelyet az egyeztetés követően a megadott számlaszámra kell teljesítened. Biztos helyet csak abban az esetben tudunk számodra nyújtani a táborban, amennyiben az összeg átutalásra került.

A szállásról

A The Bay Hotel & Suites felejthetetlen élményt nyújt egy olyan egyedülálló környezetben, amelyhez foghatóval még biztosan nem találkoztál korábban. A Zakynthos szigetén, Vasilikos falu látványos zöld táján fekvő komplexum közvetlenül saját strandja előtt található – ötvözi a kényelmet, az eleganciát és a modern stílust.
Ez az álomszállás a Jón-tengerre, a környező zákinthoszi hegyekre és ámulatbaejtő környezetre néz.
A szálloda személyzete fáradhatatlanul dolgozik annak érdekében, hogy a hotel eleganciáját, kényelmét minden vendég maradéktalanul megtapasztalhassa és egyedi élményekkel távozzanak.

A Bay Hotel igazi vendégszeretetet és 5 csillagos, barátságos kiszolgálást nyújt annak érdekében, hogy Zakynthoson való tartózkodásod igazi élmény legyen, tele gyönyörű emlékekkel, amelyeket hazavihetsz.
A szálloda szolgáltatásai közé tartozik egy privát strand ingyenes napozóágyakkal és napernyőkkel, egy tengerparti úszómedence, egy medence melletti bár, tengerparti étterem, főétterem, egy fedett és egy szabadtéri gyógyfürdő, edzőterem, teniszpályák, minibolt, miniklub a kicsiknek, gyerekmedence és tágas szabadtéri parkoló.

Teljeskörű tájékoztatás

Helyszín: Maldív -szigetek, Ailafushi, Oblu experience All inclusive

7 éjszaka a szigeten all inclusive ellátással

Az ár tartalmazza:

 • Szállások és ellátás a fent megjelölt kondíciókkal.

 • Magyar jógaoktatóval minden nap lehetőséged nyílik a jógázásra.

 • Relaxációs lehetőség

 • Önismereti beszélgetések egy vagy két önismereti trénerrel.

 • A trénerek folyamatos jelenléte a tábor alatt, akik mindenben a segítségedre lesznek!

 • A szigetre jutáshoz szükséges transzfert.

Az ár nem tartalmazza: a biztosítás költségeit, a szigeten elérhető egyéb fakultatív programokat és a repülőjegyet.
A forintban megjelölt ár 365-375 ft-os euró árfolyamig érvényes június 30.-ig

Repülés: Emirates
Repjegy ára, amíg az előrefoglalt jegyek el nem fogynak: 360.000Ft

Csapatban az erő

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, a Maldív-szigeteken, Dominikán és a Seychelle-szigeteken. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt években, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban

– hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

 • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan.

 • Messzire kerülsz az otthonodtól, és a távolság maximális kilépést biztosít mindenféle otthoni rutinterületről. Ez a folyamat legtöbbször hihetetlen sok energiát, örömöt, kreativitást szabadít fel bennünk, melyek hozzáadott értékké válnak az életünkben. Az utazás során eltanulhatunk szokásokat, az időbeosztásra, a kikapcsolódásra vonatkozóan, elképzelhető, hogy új dolgokat tanulnunk, és az itt megtapasztalt jó dolgokat beleszőjük az itthoni mindennapokba.

 • Benned megszületett igényeket tisztán láthasd.

 • És rátalálj belső erőforrásaidra.

 • A jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj.

 • És az esetlegesen választott kiegészítő programok által feszegetheted érdeklődésed határait, melyekkel mind foglalkozunk a csapaton belül.

 • Minden élményből értéket kovácsolunk.

Kiket várunk?

 • Táborunkba olyan embereket várunk, akik nyitottak az utazás élményeire, szeretnek utazni, felfedezni új helyeket, szívesen vannak együtt egy jó kis csapattal. Teljesen kezdő és haladó jógásokat is várunk, olyan embereket, akik nyitottak az emberekre, meditációra, önismeretre. Nem számít, voltál-e már ilyen csapatban, táborban, ha vágyaidban megjelent, ránk találtál, akkor biztos, hogy helyed van közöttünk.

 • Programjainkon a saját ritmusodban vehetsz részt, ha éppen valamelyik helyett csak egy kis kikapcsolódást, sétát, pihenést választasz, nekünk az is teljesen rendben van.

 • A tábor lényege a feltöltődés:)

A Tábor nem alkalmas terápiára, nem helyettesít semmilyen betegség esetén orvosi megoldásokat. A jelentkezésben kizáró ok a mentális betegségek megléte, függőségek és egyéb orvosi kezelést igénylő betegségek.

Útlemondási lehetőség: A befizetés után csak abban az esetben van lehetőség az út lemondására, amit a biztosítás megenged.

Utazásszervezőnk a Geotours Kft.

Szeretettel várunk,

Timi és Judit