facebook pixel code

Szomatodráma és jóga önismereti tábor (2023.08.25.-27.)

[Nyári elvonulás Tápiószecsőn]

Hol?

Tápiószecső,

Vesta Hotel

Mikor?

Kezdő dátum:

2023.08.25. /// 10:00

Záró dátum:

2023.08.27. /// 12:00

Nyári elvonulás

125.000 HUF /fő
 • Csodaszép, zöldövezeti hotel a Mecsek szívében
 • Szállás standard szobában, 4 fős elhelyezéssel. 3, 2 és 1 fős elhelyezéssel is van lehetőség foglalni, ennek felárairól érdeklődj kérlek emailben.
 • Teljes ellátással
 • Önismereti és önfejlesztő programok!
Hol?

Sikonda,
Ambient hotel

5/5
Mikor?

Kezdő dátum:
2021.09.09. /// 10:00

Záró dátum:
2021.09.12. /// 15:00

Csomag
185.000 Ft

125.000 Ft
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

COVID 19 tájékoztató

Amennyiben a koronavírus-járvány miatti korlátozások beleszólnának a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek 100%-ban visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

! Igazolt koronavírus-fertőzés esetén ingyenes lemondást biztosítunk !

Hogyan néz ki egy napunk?

A programok

* képek eddigi elvonulásainkról.

1. Jóga

A jóga, meditáció és szomatodráma hétvégén nem telhet el nap egy igazán átható jóga nélkül. Előtérbe kerül a test, a lélek, a légzés, az érzelmek és a belső én. Éld át velünk a jelen pillanat szépségeit!

2. Szomatodráma

Folytatódjon a nap a szomatodrámával, ami egy olyan játékos önfejlesztési módszer, amely megfejti a tested által a tudatodnak küldött üzeneteket. Ezeknek az eddig titkos érzelmeknek az átélésével pedig az akadályok megszűnnek és a természetes öngyógyító folyamatok beindulnak. A szomatodráma segít elfogadni önmagad és erős kapcsolatot kiépíteni a lelkeddel.

* képek eddigi elvonulásainkról.

* képek eddigi elvonulásainkról.

3. Meditáció és hangtál meditáció

Ami nem maradhat el: az esti meditáció. A meditációt és a hangtál meditációt arra használjuk, hogy befelé nézzünk, önmagunkra koncentráljunk. A meditáció során a figyelmünket a légzésünkre helyezzük; minden alkalommal, amikor az elme elvándorol, egyszerűen visszahívjuk a figyelmet a lélegzetünkre. Ez elősegíti a fokozott öntudatot, a felismeréseket és a belső erőforrásod megtalálását is.

Figyelem!

Minden program fakultatív, egyiksem kötlező, érezd jól magad!

MERT MEGÉRDEMLED!

Hogyan távozol majd az utazásról?

Fogadd el! Neked is jár a kikapcsolódás!

Jelentkezz most!

A fizetés minden esetben utalással történik, amelyet az egyeztetés követően a megadott számlaszámra kell teljesítened. Biztos helyet csak abban az esetben tudunk számodra nyújtani a táborban, amennyiben az összeg átutalásra került.

A szállásról

Budapesttől alig egy órányi távolságra található a zöldövezetben lévő Vesta hotel. Itt rendeztük meg a tavaszi táborunkat is és a képek egyáltalán nem adják vissza a hely szépségét!!

Anitánk jógatáborainak több éve ad otthont, így kifejezetten ismerik egy ilyen finom témára hangolódó táboros csapat igényeit.

A szabadidőben a wellness részleg igénybe vehető, és csodás masszázsok valamint szauna szeánszok is elérhetőek a csoport számára hétvégén is.

A 2-3-4 fős szobák kiváló és költségkímélő lehetőséget nyújtanak baráti csoportoknak is.

Amennyiben egyéni érzékenység vagy valamilyen speciális igény merül fel, készségesen állnak a rendelkezésünkre.

 

Teljeskörű tájékoztatás

A tavaszi táborunk helyszíne: Tápiószecső, Vesta hotel.

Az ár tartalmazza:

a programokat, a szállást, 3szori étkezést, wellness használatot.

Résztvevői díj/fő:

– egyágyas szobában:

169.000 Ft/fő

– kétágyas szobában:

136.100 Ft/fő

– háromágyas szoba résztvevőinek (1 fürdőszoba, két hálószoba):

126.100 Ft/fő

– négyágyas szoba (1 fürdőszoba, két hálószoba):

125.000 Ft/fő

Bízd ránk ezt a pár napot!

És garantáltan kikapcsolódsz a hétköznapi forgatagból. Mi olyan programokat biztosítunk Neked, ahol a tested, lelked feltöltődik, és új nézőpontokra lelsz abban, ami Téged érdekel.

Résztvevőink így jeleztek vissza a programunkról:

“Lenyűgöző a harmonikus együttműködésetek, és annál is jobban a tudásotok, a rengeteg ismeret, amivel rendelkeztek és megosztjátok velünk. Nagyon szuper emberek vagytok, őszintén kívánom, hogy a legjobbat kapjátok mindenből az életben!”

“Ennyi pozitív energiát, támogató közösséget, mély befelé figyelést még soha nem éltem át ilyen hosszan. Köszönöm ezt az élményt! Úgy érzem, hogy mindezekkel egy pajzsot is építettem magam köré, hogy ezt a békét most senki meg ne zavarhassa. Számomra ennél jobb időzítés nem lehetett volna erre a táborra. Elégedetten, lelkileg kipihenten, megannyi új élménnyel, ismerettel gazdagodva távozom. Köszönöm!”

“Nagyon tetszett, hogy végig biztonságban éreztem magam a feladatokon belül és kívül is. Minden program nagyon sok felismerést és megértést adott. Nagyon tetszett, ahogy vezettétek a csoportot, tartottátok a teret és rendszeres visszajelzéseket adtatok. A helyválasztás szuper volt, nagyon szép környezetben voltunk.”

Étkezés:

 Érkezés napján vacsora, távozás napján a reggelivel az árban. Szombaton pedig teljes ellátással.

Mindenféle ételérzékenységet előre kell jelezni!

Ne is gondolkodj tovább azon, hogy jár-e Neked a kikapcsolódás!

Ha gyakran mókuskerékben érzed magad, vagy nem találod az inspirációt az életedben, akkor pont erre az elvonulásra van szükséged!

MOST JELENTKEZEM

Csapatban az erő!

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és, hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, a Maldív szigeteken, Dominikán, Kubában és a Seychelle-szigeteken. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 8 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban –  hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

 • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan
 • Relaxálj a pihentető wellness részlegen
 • Benned megszületett igényeket tisztán láthasd
 • és rátalálj belső erőforrásaidra
 • a jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj
 • és játékos eszközöket adunk Neked ajándékba, melyekkel hazatérve otthon is támogatni tudod Önmagad ezen az úton.

Eszközeink:

Meditáció, hangtál meditáció, hatha és gerinc jóga, szomatodráma.

A tábor ára tartalmazza:

 • A programokat
 • szállást, a megadott étkezéssel

Garancia

 • Tréningjeinken minden esetben betartjuk az aktuális vírushelyzetre vonatkozó biztonsági szabályokat.

Lemondási feltételek:

– Augusztus 5.-ig ingyenes

– Egyéb feltételek az általános Ászf-ben találhatóak.

A programot hárman kísérjük:

Harnisfőger Tímea: 18 év szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti területen, és magánemberként ugyanennyi tapasztalattal az önismeret területein belül. Ügyvezetőként és magánemberként is elhivatottá váltam, hogy támogassam az embereket a karrierjük kiteljesedésében. Célom, hogy a tábor résztvevői – bármilyen munkahelyi kihívásokkal is szembesülnek, a program végére konkrét tervekkel mehessenek haza.

Várhegyiné Pfeiffer Judit: 25 éve vezetek sikeresen vállalkozásokat és 15 éve indultam el az önismeret útjain. 15 éve dolgozom egyéni és csoportos foglalkozásban kineziológiával, szomatodrámával, OH asszociációs kártyákkal és a bizalmi tanácsadás eszközeivel. Tréningjeink és táboraink kapcsán célom, hogy minél több embert támogassak a kiteljesedett élet megvalósításában.

Braun Anita Napcsillag jógastúdió vezetője.

Bármilyen kérdésed van, vagy jelentkeznél, írj nekünk ITT!

Szeretettel várunk: Timi & Judit