9
Sze.

Őszi női elvonulás-önismeret, jóga, meditáció

Őszi elvonulás

A Mecsek szívében, mesebeli szép helyen az Ambient Hotelben,  reggeli jóga órákkal, átható önismerettel, pihentető meditációval.

Ebben a hangulatban álmodtuk meg a női elvonulás programunkat.

Nyolcadik alkalommal térünk ide vissza programunkkal, mert beleszerettünk a környezetbe és a Hotel munkatársai mindenben a legjobb feltételeket biztosítják nekünk. Az amúgy is szép épület pedig ez év elején felújításon ment keresztül, a medencék és a rendezvénytermek modernizálódtak.

 

Bízd ránk ezt a pár napot!

És garantáltan kikapcsolódsz a hétköznapi forgatagból. Mi olyan programokat biztosítunk Neked, ahol a tested, lelked feltöltődik, és új nézőpontokra lelsz abban, ami Téged érdekel.

 

Ne is gondolkodj tovább azon, hogy jár-e Neked a kikapcsolódás!

Ha gyakran mókuskerékben érzed magad, vagy nem találod az inspirációt az életedben, akkor pont erre az elvonulásra van szükséged!

 

Csapatban az erő!

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és, hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 6-7 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban –  hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

 

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

 • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan
 • a Benned megszületett igényeket tisztán láthasd
 • és rátalálj belső erőforrásaidra
 • a jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj
 • és játékos eszközöket adunk Neked ajándékba, melyekkel hazatérve otthon is támogatni tudod Önmagad ezen az úton.

 

Eszközeink:

Meditáció, jóga, OH asszociációs kép-kártya, szomatodráma, wellbeing-és business coaching, önismereti játékok.

 

A tábor ára tartalmazza:

 • A programokat
 • 3 éjszaka szállást 2 fős elhelyezés esetén (Egyágyas felár +8.000Ft/ éj)
 • Félpanziós ellátás (reggeli,  vacsora)

Garancia

 • Táborunkba 2021. július 31-ig akár anyagi elköteleződés nélkül jelentkezhetsz.
 • Július 31-ig egyösszegű fizetés esetén Early Bird kedvezményt biztosítunk a jelentkezőknek.
 • Tréningjeinken minden esetben betartjuk az aktuális vírushelyzetre vonatkozó biztonsági szabályokat.
 • Ha koronavírus miatti korlátozások beleszólnak a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek 100%-osan  visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

A négynapos programot ketten kísérjük:

Harnisfőger Tímea: 16 év szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti területen, és magánemberként ugyanennyi tapasztalattal az önismeret területein belül. Ügyvezetőként és magánemberként is elhivatottá váltam, hogy támogassam az embereket a karrierjük kiteljesedésében. Célom, hogy a tábor résztvevői – bármilyen munkahelyi kihívásokkal is szembesülnek, a program végére konkrét tervekkel mehessenek haza.

Várhegyiné Pfeiffer Judit: 25 éve vezetek sikeresen vállalkozásokat és 15 éve indultam el az önismeret útjain. 12 éve dolgozom egyéni és csoportos foglalkozásban kineziológiával, szomatodrámával, OH asszociációs kártyákkal és a bizalmi tanácsadás eszközeivel. Tréningjeink és táboraink kapcsán célom, hogy minél több embert támogassak a kiteljesedett élet megvalósításában.

 

A programon résztvevők ajándékba kapnak egy  12.970 Ft-os csomagot! Itt megnézheted:)

Bármilyen kérdésed van, vagy jelentkeznél, írj nekünk ITT!

Szeretettel várunk: Timi & Judit

Ez a weboldal sütiket használ a böngészés élményének javítása érdekében.