facebook pixel code

Önfejlesztő utazás a szenvedélyes és mesebeli Kubában
Menj messzire, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz!
[2022.03.22-04.01.]

Hol?

3 nap Havannában, Kuba fővárosában
6 nap Varadero-ban, Kuba legcsalogatóbb tengerparti üdülőhelyén

Mikor?

Kezdő dátum:
2023. március 22.

Elvonulás Kubában

Ára: 2100 euro-tól + repülőjegy
 • Az ár két fő közös szobában való elhelyezése esetében érvényes
 • 10 nap eltöltése a lélegzetelállító Kubában, Havannában és fehér homokos tengerpartjain, ahol a salsa ritmusa és az életvidám, felszabadult hangulat téged is táncra hív!
 • Szállás: 5*-os exclusive hotelekben (Varadero-ban all inclusive ellátással!)
 • Átható önismereti programok és rengeteg fakultatív felfedezési lehetőség

COVID 19 tájékoztató

Amennyiben a koronavírus-járvány miatti korlátozások beleszólnának a programjaink megtartásába, természetesen a befizetett előlegek 100%-ban visszafizetésre kerülnek. Így a foglalás semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Egyéb lemondás esetén az aktuális programhoz tartozó ÁSZF van érvényben.

! Igazolt koronavírus-fertőzés esetén ingyenes lemondást biztosítunk !

Életszakasz váltáson vagy olyan változáson mész keresztül, amely elbizonytalanít?
Csak az jár a fejedben, hogy vajon megvalósítottad-e mindazt, amit szerettél volna?
A céljaid kapujában érzed magad, vagy még a küszöböt sem lépted át?
Sosincs késő belevágni!

Így szerezhetsz igazán nagy lendületet a sikereid felé.

A tábor előnyei:

Hogyan néz ki egy napunk?

A programok

* képek eddigi elvonulásainkról.

1. Minden reggel jóga óra / meditáció

Akár a jógáról, akár a meditációról beszélünk: előtérbe kerül a testi és a lelki relaxáció, a légzés, az érzelmek és a belső én. Befelé nézünk, önmagunkra koncentrálunk. Ezek a jóga gyakorlatok javítják az egyensúlyt, az állóképességet, a rugalmasságot és erőt adnak, míg a meditáció segít megnyugtatni az elmét, enyhíteni a stresszt és erősíti az immunrendszert. Kubában azt tapasztaltuk, hogy segített a megérkezésben és a sok aktív inger utáni lecsendesedésben. Könnyebb lett beengedni az ámulatba ejtő természeti kincseket és a zene erősen felhangoló erejét.

2. Önismereti beszélgetések

Az önfejlesztő beszélgetések célja az, hogy a világ másik szegletébe megérkezve új perspektívából lásd a benned nehézségeket ébresztő dolgokat. Van, aki friss élményre, aktív pihenésre, a mindennapoktól való eltávolodásra vágyik. Van, aki valamilyen változásban van és attól jó picit eltávolodni neki. Van, hogy valaki egy önismereti folyamatban van és ahhoz keres kiegészítést. Mi nyitottan, csupa szívvel és szeretettel állunk hozzád. Már az utazás előtt belekezdünk a közös „munkába”, így mire megérkezünk Kubába, már alig várjuk, hogy az élmények és az önismereti gondolatok összefonódjanak.

* képek eddigi elvonulásainkról.

* képek eddigi elvonulásainkról.

2. Önismereti beszélgetések

Az önfejlesztő beszélgetések célja az, hogy megismerjünk téged és megoldást nyújthassunk azokra a problémákra, amelyek visszatartanak téged az életben. Nyitottan, csupa szívvel és szeretettel állunk hozzád. Amennyiben lesz rá lehetőségünk, ezeket a beszélgetéseket nemcsak a teljes társasággal, hanem mini és egyéni keretek között is szeretnénk beiktatni a napirendbe, hogy biztosan mindenki ugyanolyan figyelemben részesülhessen.

4. Business coaching

A business coaching során segítünk tisztán látni a karrierelakadásod, a vállalkozásod jövőképét és azt, hogy ez, hogyan illeszkedik személyes céljaidhoz. A beszélgetés során akciótervet készítünk a kitűzött sikerek elérése érdekében, hogy végre elkezdhesd a saját vállalkozásodat, eljöjjön a vágyott előléptetés vagy az a bizonyos üzleti siker.

* képek eddigi elvonulásainkról.

* képek eddigi elvonulásainkról.

3. Fakultatív programok

Az út első felében felfedezzük Havannát. Szervezőink a programjaink és utazásunk céljával összhangban velünk egyeztetve állítják össze a fakultatív lehetőségeket. Kényelmes, kikapcsolódós, nevetős programokat képzelj el. Szívesen ide tennénk a több ezer képet korábbi táborainkból, de sajnos nem bírja el a tárhely:) A csapat együtt jön-megy és belekóstolunk az igazi Kubai életérzésbe Havannában.

Varaderon a mesés tengerpart véget nem érő látványában töltekezünk. Be lehet járni a félszigetet könnyedén és az induláshoz közeledvén határozzuk el, már közösen, hogy milyen kirándulással gazdagítjuk ottlétünk. Természetesen az előzetes tervek készen vannak, de egy tengeri túrát befolyásolhat a szél vagy az időjárás.

Egy biztos, mesés lesz:)

Figyelem!

Minden program fakultatív, egyiksem kötlező, érezd jól magad!

MERT MEGÉRDEMLED!

Hogyan távozol majd az utazásról?

Fogadd el! Neked is jár a kikapcsolódás!

Jelentkezz most!

A fizetés minden esetben utalással történik, amelyet az egyeztetés követően a megadott számlaszámra kell teljesítened. Biztos helyet csak abban az esetben tudunk számodra nyújtani a táborban, amennyiben az összeg átutalásra került.

A szállásról

Akár Havanna intenzív városi hangulata áll hozzád közelebb, akár egyszerűen hagyod elragadtatni magadat Varadero strandjainak hűvösségétől, a kubai Meliá szállodák és üdülőhelyek minden igényeidet kielégítik.

Rendkívül híresek szolgáltatásaikról, változatos programjaiknak köszönhetően pedig ideális választásnak bizonyulnak üzleti utak, találkozók és rendezvények, esküvők és nászutak, valamint a sport, a természet vagy a városi hangulat szerelmeseinek.

A gyönyörű épület kerteknek, pihenőhelyeknek, művészeti galériáknak, valamint kézműves kiállításoknak és árusításoknak ad otthont.

A szobák lépcsőzetes erkélyei és nagy teraszai kiváló kilátást nyújtanak az üdülőhely minden pontjára.

Ingyenes Wi-Fi-t és széleskörű szórakozási lehetőségeket kínálnak, medencét jakuzzival, vízeséseket, csobbanóhelyeket és napozóteraszt, illetve napi tevékenységeket és vízi sportterületet a strandon.

A kör alakú előcsarnok természetes fénnyel és 3 panorámás lifttel köszönt téged, ahonnan a mesterséges lagúnára és a gyönyörű kertekre nyílik kilátás, az egyik csúcspontja ennek az ötcsillagos all inclusive üdülőhelynek.

Teljeskörű tájékoztatás

2023 márciusában visszatérünk Kubába! Dátum: 2023.03.22 - 04.01-ig

Pont erre van szükséged? Akkor gyere velünk, relaxálj, töltődj fel, vegyél részt az egyedi programokon, simulj ki a Kubában!

Helyszín: Kuba

Ára: 2100 euro-tól + repjegy

3 éjszaka Havannában. Szállás: reggelivel különlegesen exkluzív hotelben.

6 éjszaka Varaderón. Szállás: all inclusive ellátással 5*-os exkluzív hotelben.

 

Kuba a Karib-térség ikonikus helyszíne! Tökéletes helyszín arra, hogy magad mögött hagyd a jól megszokott otthoni rutinod és újrahangold a belső iránytűdet! Vidámságot, pezsgést ébreszt Benned egyedi atmoszférájával.

Jöhetsz családosan, a pároddal, vagy egyedül, az biztos, hogy senki nem fogja egyedül érezni magát!

Az ár tartalmazza:

 • Szállások és ellátás a fent megjelölt kondíciókkal.
 • Magyar jógaoktatóval minden nap lehetőséged nyílik a jógázásra (kivéve a fakultatív programok napjain).
 • Relaxációs lehetőség.
 • Önismereti beszélgetések önismereti trénerekkel.
 • A trénerek folyamatos jelenléte a tábor alatt, akik mindenben a segítségedre lesznek!

– Az ár két fő közös szobában való elhelyezése esetében érvényes.

Az ár nem tartalmazza:

 • repülőjegy
 • biztosítás
 • fakultatív programok
 • kinti transzferek

A létszám véglegesítéséig a program és/vagy a szállás módosítás jogát a minőség megőrzése mellett fenntartjuk!

 • Egyedül is igényelhetsz egy szobát, ennek feláráról érdeklődj nálunk.
 • Gyermekekre kedvezmény vehető igénybe, ennek részleteiről érdeklődj nálunk.

– Izgalmas fakultatív programok Kubában felár ellenében igénybe vehetőek.

Példák a fakultatív Programokra:

 • Első nap bejárjuk Havannát.
 • Kis körutazás helyi cabriókkal.
 • Varaderóról hajókirándulás, Kincses sziget, delfinekkel úszás.
 
 

Csapatban az erő

Hiszünk abban, hogy néha szükség van arra, hogy fizikailag is eltávolodjunk a komfortzónánkat képező otthonunktól és megszokásainktól, és hogy a csoportban létrejövő szinergia új nézőpontokat tár fel mindenki számára.

Az elmúlt években bejártuk többször a Balatont, a Mecseket, jártunk Észak-Magyarországon és Balin, a Maldív-szigeteken, Dominikán, Kubában és a Seychelle-szigeteken. Óriási tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogy milyen ereje van egy csoportos kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, önismereti programnak. Egyöntetű visszajelzések tömkelege gyűlt össze az elmúlt 8 évben, mennyire jó egy olyan helyre menni, ahol az embereket a nyitottság, kíváncsiság és az egymás felé irányuló jóindulat jellemzi. Velünk egy új önmagad fedezheted fel.

Jöhetsz egy jóbaráttal, s érkezhetsz egyedül. Ebben a csapatban

– hacsak nem vágysz rá, s teremted meg a lehetőségét – egy pillanatra sem fogod magányosan érezni magad.

Ez a tábor abban segít Neked, hogy:

 • Feltöltődj testileg, lelkileg és mentálisan.
 • Olyan messzire kerülsz az otthonodtól, hogy az időeltolódás (-6 óra) és a távolság maximális kilépést biztosít mindenféle otthoni rutinterületről. Ez a folyamat legtöbbször hihetetlen sok energiát, örömöt, kreativitást szabadít fel bennünk, melyek hozzáadott értékké válnak az életünkben. Az utazás során eltanulhatunk szokásokat az étkezésre, az időbeosztásra, a kikapcsolódásra vonatkozóan, elképzelhető, hogy új dolgokat tanulnánk, és az itt megtapasztalt jó dolgokat beleszőjük az itthoni mindennapokba.
 • Benned megszületett igényeket tisztán láthasd.
 • És rátalálj belső erőforrásaidra.
 • A jóga és a meditáció által a testedre is hangolódj.
 • És a választott kiegészítő programok által feszegetheted érdeklődésed határait, melyekkel mind foglalkozunk a csapaton belül.
 • Minden élményből értéket kovácsolunk.

Kiket várunk?

 • Kubai táborunkba olyan embereket várunk, akik nyitottak az utazás élményeire, szeretnek utazni, felfedezni új helyeket, szívesen vannak együtt egy jó kis csapattal. Teljesen kezdő és haladó jógásokat is várunk, olyan embereket, akik nyitottak az emberekre, meditációra, önismeretre. Nem számít, voltál-e már ilyen csapatban, táborban, ha vágyaidban megjelent, ránk találtál, akkor biztos, hogy helyed van közöttünk.
 • Programjainkon a saját ritmusodban vehetsz részt, ha éppen valamelyik helyett csak egy kis kikapcsolódást, sétát, pihenést választasz, nekünk az is teljesen rendben van.
 • A tábor lényege a feltöltődés:)

A Tábor nem alkalmas terápiára, nem helyettesít semmilyen betegség esetén orvosi megoldásokat. A jelentkezésben kizáró ok a mentális betegségek megléte, függőségek és egyéb orvosi kezelést igénylő betegségek.

 

 • Jelen pillanatban Kuba nem kér oltást és Pcr tesztet  beutazáskor. 
 • Kubai turista kártya igénylése kötelező

 • Repülőtéren kilépési illeték fizetendő

 • Útlevél elvárt érvényessége: Az útlevél beutazástól számítva 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen 
 • A BEUTAZÁSI FELTÉTELEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK EZEN A FELÜLETEN NEM TELJESKÖRÜEK! AZ ÜGYFÉL FELELŐSSÉGE AZ AKTUALITÁSOKRÓL INFORMÁLÓDNI!
 • Tovább a Magyar Konzuli Szolgálat oldalára >
 • A programokra és az útra komplex biztosítást érdemes kötni, melyben nagyszerű segítséget nyújt utazásszervezőnk! A biztosításokat legkésőbb 35 nappal utazás előttig lehet megkötni. Biztosítás nélkül nem lehet beutazni!

Útlemondási lehetőség: A befizetés után csak abban az esetben van lehetőség az út lemondására, amit a biztosítás megenged. Az utazás átruházása repjegykiállításig előre egyeztetéssel bizonyos esetekben megvalósítható.

 

Szeretettel várunk,

Judit és Timi